torsdag 8 mars 2012

Gått några dagar...

jobbat mån-ons denna veckan. Skulle egentligen jobbat idag med men får VAB:a barnen ist. Vi har väldigt ojämnställt uttag av VAB dagar här hos oss. Anders Tar ut 2/3 av alla VAB dagar vi måste ta.. Jag min idiot är för feg för att ringa & VABa speciellt på morgonen samma dag, så jag försöker i största mån byta passet till ett kvällspass istället så jag VAB:ar dag sen får Anders ändå komma hem lite tidigare så jag hinner till jobbet 15:30 och jobbar till 22. Det behövs inte många sådana dagar innan jag är "slut som artist".
Så igår bet jag i det sura äpplet & tog mod till mig att lägga fram att: -Jag skulle behöva VABa imorgon, om det går... Och igår löste det sig, inte alltid det gör det tyvärr... Jag har ju iofs rätt att vara hemma ändå men det känns inte så kul när jag vet att det lätt blir kaos på jobbet om dom går en kort. 70-talist syndromet, lite för duktig för sitt eget bästa....!!

Idiotiskt av mig... Ska bli bättre på det i framtiden.

Nu ska jag snart ringa husläkaren för att hoppas få en tid till Agnes för att kolla hennes luftrör som låter rätt trötta. Och så tänkte jag kolla upp plitorna hon har i armvecket som jag misstänker är molusker.

2 kommentarer:

  1. Uh, mollusker är inte kul! Dottern hade det när hon var runt 3, länge satt de i också. Inte farligt egentligen ju men jag tyckte att de var lite snubbiga.

    Jättekul att läsa ditt inlägg om Darling! Önskar jag hade sparat mina... :(

    SvaraRadera
  2. Och önskar innerligt att våra döttrar kan få läsa nåt liknande som komplement till Veckorevyn... (hjälp!)

    SvaraRadera