fredag 9 mars 2012

Plåster på såren efter lunchsoppan...

Jag har vunnit en mattkasse från en annan leverantör än Linas..... Tänkte att det kan ju vara kul att testa något nytt. Men oj va besviken jag blev!! (Tänker inte hänga ut leverantören här utan funderar på att maila dom min kritik istället)
Simpla, tråkiga, fantasilösa & dåligt komponerade recept. Igår åt vi "Pesto kyckling" dvs 1 burk pesto som skulle bres på 4 kycklingfileer, in i ugnen & till det serverades taglialtelle & en sallad m bladsallad i kruka (smaklösaste salladen) avocado & gurka. Addade rödlök & ruccola i salladen för lite smak. Skit tråkig mat enligt mig, åt mest sallad...
Så idag skulle jag testa att göra deras Blomkålssoppa. Såg fram emot den. Lät jättegott m ädelost i soppan. Följde receptet till punkt & prickar (som jag oftast brukar m Linas. Blir toppen då) tänkte att hela påsen med ost kändes lite mycket men det blir väl säkert bra för det står ju så i receptet... BIG MISSTAKE!! Det blev ädelostsoppa fast ingen god sådan! Jag gillar ädelost men inte när det riktigt sticker i näsan. USCH va besviken jag blev. Bara för att dom skickar ut en 150g förp m riven ädelost så MÅSTE inte hela användas i receptet. Det får bli ingredienser över, viktigast är inte att allt går åt utan att maten smakar bra. Kanske kan resten smygas in ett av dom andra recepten. Frågan är om detta testlagats ens?? Kan knappast va så för det va INTE GOTT & jag är inte petig med mat. Astrid försökte på sig några artiga: -mmmm. Det va jätte gott! Men hon fick nog efter några skedar. Agnes backade direkt & jag efter halva portionen. Blev knäcke mackor till lunch ist.
Dom andra recepten tänker jag inte göra utan hittar nog på något eget av huvudråvarorna.

Så till kvällsmat blev det plåster på sopp-såren! Våfflor med sylt, färska bär & grädde! Skit onyttigt, ingen middags mat egentligen men va fasen det va iaf jäkligt GOTT!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar