tisdag 13 mars 2012

Rustad för strid...

Vilket antiklimax!!!

Jag laddade mentalt igår för att inatt då jäklar ska Astrid INTE få välling. Även om hon skriker sig blå & väcker hela grannskapet. Nu sätter mamma&pappa ner foten och tänker äntligen försöka orka vara konsekventa!
Innan hon la sig igår förklarade jag att nu är hon så stor att hon inte får välling på natten längre. Och kanske att det gick in för inatt sov hon heeela natten!!
Jag däremot vaknade först vid 03 tiden & undrade vad som va fel... Avhandlade alla sjukdoms & olyckstillstånd. Trasig napp i halsen, kvävd av plastade frottén eller plötslig spädbarnsdöd (den är bara trolig på en 2½åring i en mammas huvud kl 03:30 på natten)!! Men jag tog mitt förnuft till fånga & somnade snart om. Hade jag smugit in & lyssnat hade hon garanterat vaknat nämligen.
Sen vaknade jag vid 05:30 igen & körde en repris på katastroftankarna & va rätt säker på att hon måste blivit sjuk. Konstigt att man blivit så van vid vaken nätterna att motsatsen känns heeelt galet! Men kl 06 kom hon in tassandes som en liten sol: -Aken nu mamma!!

Jag har svårt att tro att detta va allt i nattvällnings avvänjnings frågan för känner jag Astrid rätt ger hon sig inte utan strid!! Men en trevlig start iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar