söndag 25 mars 2012

It´s BACK!!!!!

Har känt det komma krypande.... Mer & mer sällan som dom skämmiga "svett-köttbullarna" plockas ur frysen och jag stod i köket i flera timmar igår kväll & bara njöööt!! Matinspirationen & glädjen i att laga mat är tillbaka med full kraft!! Och idag gick jag i affären & tänkte ut kvällsmaten bara sådär, ENSAM med båda barnen bör tilläggas dvs under "lätt stress" (har inte hänt eller slutat "bra" senaste 1-1½året). Tänkte på vad vi hade hemma & om det va något som behövdes köpas till. Det blev 1 kyckling. Som resulterade i denna smarriga Söndagsmiddagen!!



Helgrillad kyckling med en delad citron i "magen" & rubbad med olivolja, S&P och en supersmarrig kryddmix som jag hittade i en anonym glasburk i skafferiet innehöll curry kände jag iaf... Ugnsrostade potatisar & sparris med massa smarr på (hyvlad parmesan, salt, peppar, olivolja & balsamico). Såserna blev "fuskflaskor" Mangoraja & Bea, jag är ingen supermänniska. ;-D MUMS!!!

Till på köpet har jag nästan resten av veckan planerad i skallen. Blir citronfisk, något med kotlett i bit & köttfärsen blir nog biff m lök (har massa lök i skafferiet). Nu är det dags att tömma frysen ju.....

Vilken lycka!! Ännu mer av "gamla" Lina börjar komma tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar