onsdag 30 maj 2012

Igår: fullt upp. Idag : Skitdag so far...

Igår va det fullt upp. Väl hemma från dagislämningen hoppade jag i duschen, åkte & handlade för att bara hinna hem & packa in. Sen va det dags för lunchdejt m Märta & Cilla på Gumbalde. Och som ni vet tar en "mamma-lunch" minst 1½h sen va det dags att hämta på dagis igen.
Vid 18 va vi tillbaka på dagis för grillning, tipspromenad & fika! Kul att träffa lite föräldrar. Väl hemma igen vid 20 så nattade jag båda barnen. 1 gick bra men 2:a blev dödsstöten. Minns svagt att jag tänkte: -Åhhh nu sover hon äntligen. Då ska jag smyga ner  kolla DH, ska bara....zzzzzzzzzzz!! Vaknade kl 23:20 när Anders kom upp.  Tyyyypiskt!!

Idag vaknade jag på helt fel sida. Så trött på dessa "hemmafru sysslor". Seriöst!! Jag kan inte förstå att man står ut med att vara hemma HEEELA dagarna & bara ägna sig åt. Tvätt, disk, städning & plocka!! Visst man kan sitta & löka framför TV/datorn oxå... Men neeeej inte ens det klarar jag! har nog inte ens sett en hel film för jag har inte ro & samvete att bara sitta. Nu har det gått 3månader som jag försökt njuta av så mycket det gått men nej, jag suger på att vara arbetslös. Blir bara less & stressad över att göra "ingenting". Har delvis försökt roa/sysslesätta mig med lite loppisar & det är väl det som hållt mig uppe. Nu är dagarna räknade. Nästa tors&fred är det introduktion & veckan efter börjar jag jobba heltid!  Wiiieeee!!!  

Det börjar lätta lite mentalt nu. Idag sysselsätter jag mig med att fota, packa & väga en massa saker som jag ska lägga ut på Tradera ikväll! Barnkläder & loppisfynd! Håll utkik här ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar