onsdag 23 maj 2012

Kval 1 avklarat...

Åhhh va kul att det är igång!! Kan inte vänta till imorgon.  :-D

 Endel säger att det är ett bra startfält, själv tycker jag det är rätt "blaskigt" med några få höjdpunkter. Väldigt få WOOOOW!!

I gårdagens kval hade jag 7 av 10 rätt på finalisterna. Förvånad själv.. Gillade Moldavien. Har en lite förkärlek för knäpp "balkanpop". Trist att Finland inte gick vidare men svårt att sjunga på svenska men samtidigt skulle låten inte bli lika vacker på Engelska.

Sen domhär Ryska tanterna är ju ljuuuuvliga & har STOR chans att vinna ALLT! Men samtidigt börjar jag tycka att det känns liiite konstlat & urtjatat redan. Som sagt Tanterna är urfina men produktionen runtikring känns lite forcerad. Bakugnen är ju bara töntig. Tycker gott dom bara kunde stå rakt upp & sjunga.

Resten av finalisterna då?

  • Island- njaaa. rätt trist. Hade inte tippat dom till final.
  • Grekland- Usch. Dags att testa något nytt kanske..
  • Albanien- *ryyyys* jätte konstigt.Agnes kommentar: Men , mamma kan hon inte bara öppna ögonen??
  • Cypern- Svängigt & helt okej.
  • Rumänien- Svängigt & sommrigt. Gillar
  • Danmark- Njaee. Fin enkel pop. Men seriöst Danmark,KLÄDERNA?  hade varit snyggare m vit T-shirt, lacktightsen & utsläppt hår.
  • Moldavien- Wiiie! I LIKE! häftiga klänningar! Glad!
  • Irland- Jedward är ju toksöta & låten småsvängig men jag blir bara trött av att titta på deras studdsande. 
Till imorgon ska jag istället satsa på att köpa Expressen för Markus Larsson som skrivit & +:at låtarna i Aftobladet verkar allmänt irriterad & ointresserad. Visst endel bidrag är riktigt risiga men allt är inte skit. Lite positiv anda skulle inte skada. Man kan vara sarkastisk & ironisk med ett leende!

Önskar jag kunde snabbspola fram till imorgon. Lääängtar efter att få se Loreen gå vidare.. Är liiiivrädd att det ska bli någon katastrof skräll & hon inte gör det. Vill egentligen att kl ska vara 23 imorgon nu så jag vet. Har lovat Agnes fest med popcorn & läsk! Hon va faktiskt riktigt intresserad igår, tittade tyst & följde med i tidningen för att se vem som va näst. Och tappert kämpade hon & lyckades hålla sig vaken till "Tomtarna" (Jedwards) som va sist. Men sen slocknade hon brevid mig i soffan. Min lilla schlagerkompanjon det där.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar