torsdag 24 maj 2012

Nu växer hornen ut...

Jag är ingen tävlings människa what so ever....  Det vet ni som känner mig. Tycker bara det är roligt att vara med & spela spel/golf/kubb osv... Bryr mig inte nämnvärt om jag vinner eller förlorar. Visst blir jag glad & upprymd om det går bra men kan bli lika glad om det går åt pipan.

Men... Nu när det vankas en ärlig chans att VINNA hela ESC så har jag senaste dygnet känt 2 små horn under luggen.

FÖR TÄNK ATT FÅ CHANSEN ATT FÅ GÅ PÅ ESC LIVE HÄR I SVERIGEN NÄSTA ÅR!!

Nu ska jag berätta vad jag tycker om ett av vårt största hot, dom ryska söta tanterna!! Tanterna är jätte söt, genuina & härliga. Känns som dom aldrig lämnat gården & hembyn förut och aldrig sett ett flygplan. Och deras avsikt med detta: att samla ihop pengar till en kyrka i byn. Ur härligt!  MEN.....
Igår läste jag på aftonbladet att dom varit med 2010 i Rysslands Mello & kommit 3:a OCH efter det har dom turnerat runt i flera länder. Där sprack hela min bild av dessa gulliga tanter. Dom är ju inte alls små oskyldiga tanter som aldrig lämnat uralbergen förut utan dom är ju organiserade proffs tanter!!! Fortfarande härliga & söta! Men plötsligt försvinner lite av den där genuina & äkta känslan.

Ikväll håller vi tummarna för Loreen! Och på Lördag (om hon gå vidare. Vågar inte vara för säker) hoppas jag hon slår dom söta organiserade tanterna i finalen och tar hem hela rasket!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar