måndag 21 mars 2011

Bra start på veckan...

Älskar det här med Linas Matkassen. Idag lagade vi jättegod fisk. Torsk i dill&pepparrots sås m potatis & vänskaps?sallad. Allt va toppen gott. Salladen underbar. Vitkålssallad m paprika, purjo & morötter som man hällde en varm vinäger&olja dressing över så det gosade till sig. Som pizzasallad fast godare.




Idag bara skulle Agnes ha pannkakor till middag & vi struntade i att ta den striden så barnen käkade pannkakor & vi två åt middag ensamma lite senare när Astrid somnat.
Alltid trevligt m middag i lugn och ro, att kunna sitta och prata om stort & smått helt ostörda. Vi har en hel del att vrida & vända på just nu. Vi har lite små planer & drömmar som vi just nu håller på att kolla om vi kan förverkliga närmsta året. Vi har en "FÖR & EMOT-Lista" där FÖR leder just nu.. :-D Berättar mer om det när vi säkert tagit ett beslut.

Detta blev mitt 1000:e inlägg.. Och det passar ju utmärkt för det är ju såhär jag trivs bäst. När jobbet & vardagen flyter på bra, jag får vara hemma m familjen på kvällen & när vi äter god mat. Då njuter jag....

Nu ska vi turbo städa lite innan vi kryper upp i soffan.

God Afton på er alla kära vänner, bekanta & helt okända.

1 kommentar:

  1. Hej och tack för lyckönskningarna!
    Ja livet som fyra börjar verkligen ta sig form nu. Dubbelt sâ mycket jobb men som du sa ocksâ dubbelt sâ mycket kärlek! Jobbigt när dem är sjuka men man fâr vänja sig =)
    Hur stor âldersskillnad är det mellan dina tjejer?

    SvaraRadera