måndag 21 mars 2011

Måndag morgon..

Natten har varit sådär... Både jag & Anders hade svårt att somna och låg & snurra till 00:30, Astrid vaknade & väääägrade somna om utan välling vid 01. Så efter massa gnäll & bök mellan oss fick Anders kapitulera & gå ner m henne. Sen somnade hon om gott iaf. Fattar inte hur vi hamnade där i nattvällingsträsket igen... Gunilla drog ju ur oss sist hon va här....

Agnes vaknade vid 02 & va kissnödig så vi gick på toa. När vi sen gick in till hennes säng så la hon sig längst in mot väggen & klappade på den tomma platsen. -Mamma sov här... Gick ju inte att motstå så kl 05:50 vaknade jag och kände mig som en ostbåge. Tassade in för att sno mig ½ timme till men då vaknade Astrid. Så det va bara att stiga upp.

Nu bär det av till jobbet. Dags för helgjobbs veckan med iofs rätt sköna 6½ timmars pass alla vardagar & denna veckan är jag uppflyttad på dag för att fixa lite planogram & sådant. Så jag jobbar 10-16:30. Skulle jag lätt vänja mig vid..

Hoppas ni får en fin fin dag...

Har fått total skrivkramp när det kommer till mitt 1000:e inlägg som typ är nästa inlägg el så... Har ni någon bra idé på ämne så lämna gärna en kommentar. Annars får det bli något vardagligt blaj som vanligt.

1 kommentar:

  1. Hej! :)

    Nu tar jag mig tiden att svara snabbt :) det har varit så mycket här och är mycket hela tiden. Det är verkligen intensivt med två barn även fast Noah är väldigt snäll & Alva med men det krockar ofta - att Alva ska äta när Noah ska äta osv :P har inte fått in rutinerna riktigt än & flyttade ju i fredags :)

    Hoppas ni mår bra och förlossningsberättelsen är skriven och kommer upp inom kort!

    Kram!

    SvaraRadera