fredag 4 mars 2011

Utmattad....

Nu kommer det ett riktigt gnälligt inlägg så gillar ni inte sluta läs här... ;-D


Jag är fortf små snuvig & mittemellan förkyld & frisk. Värdelöst mellanläge.. Igår sparkade jag i ett stolsben, såklart med den redan skadade lilltån. Började grina & höll på att svimma. Vilken smärta!! Så idag är den apsvullen, jag haltar även utan skor & den är ömmare än någonsin. Murphys jä**la lag!!! Jag har dessutom torrsprickar på 3 fingrar. Dom sitter på fingertoppen & går ner under nageln så hela fingertoppen är öm & hur mycket jag smörjer & tejpar så blir det inte bra.. Och inte får dom chans att vila från allt tvättande för jag jobbar hela helgen. Och med sjuka barn hemma hela dagarna denna veckan & jobbat kvällspass när Anders kommit hem då känner man sig rätt sänkt. Inte mycket sömn alls. ja ni hör ju!! Inte på topp idag. Ikväll är det jag som mosar in öronpropparna & tar sovmorgon imorgon, iaf till 09-10 när det är dags att göra sig klar för helgjobb. :-S

Tur att jag har min lilla fina underbara 15månaders solstråle här hemma som håller mig sysslesatt & kräver all min uppmärksamhet, för vem behöver få sova, plocka ur disken, se en film, vika tvätten el läsa nya MAMA som kom igår....... ;-D Och ännu mer underbart är att jag har nästa helg att se fram emot. Då kommer mamma & pappa. Jag, Maja & mamma ska gå på mello-genrepet på fredagen. Lördagen blir det finalkväll i tv-soffan & säkert en god middag innan det.

Efter regn kommer solsken..........

1 kommentar:

  1. Vad skönt det är att sova med öronproppar. Det har blivit en vana för mig att plugga in dem och stänga ute alla störande ljud. Sover så mycket bättre när jag slipper bli störd. Det är så skönt att plugga in propparna i öronen och höra hur omvärlden stängs ute allt med när propparna expanderar i öronen. Känns nästan som om man är i en egen lite värld när man ligger i sängen och inte hör nått. Hur skönt som helst. Fler borde verkligen testa. Dock får jag ibland lite ont i öronen av propparna. Har du något tips på sköna öronproppar att sova med?

    SvaraRadera