lördag 26 mars 2011

Panik natt...

Kom hem vid 00:30 efter att ha hämtar Janet i stan. Super trevligt att få sitta & tjattra utan barn som pockar på uppmärksamhet. Så lagom till jag kom hem hade jag varvat ner efter arbetsdagen. Gick & la mig vid 01 men kl 02:40 blev jag chockväckt av Anders & Agnes spyr mellan oss i sängen, som tur va va Anders vaken & vi hade plastad frotte som säkerhet då hon precis blivit blöjfri nattetid men det händer olyckor ibland.

Jag börjar springa runt som en halshuggen höna & höll på att svimma för att jag reste mig så snabbt. Anders torkade upp & bäddade sängen m handdukar. Han skickade ner mig att sova i soffan så jag skulle få någon sömn inatt inför jobbhelgen. Precis när vi är klara att lägga oss igen vaknar Astrid. Hon har vattkoppor sen igår & hade nu feber. Ner & medicinera,,,,
Så strax efter 3 lägger sig lugnet igen. Synd bara att jag omöjligt kunde lugna ner mig & somna. Låg & snurrade och halv dåsade i några timmar. Inte mycket sömn inatt alltså. Och kl 07 vaknar Astrid & strax Agnes oxå och kommer ner o röjjer i vardagsrummet... Av Agnes kräkattack märks inget & hon verkar må bra. Astrid har fler koppor idag men inte i närheten av så många som Agnes hade. Verkar som att hon fått det mildare... Skönt!

Snart bär det av till jobbet! Hoppas för Anders skull att Agnes förblir frisk idag. För att vara ensam med en koppig 1½åring & en kräkig 3½åring är nog inte så kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar