tisdag 29 mars 2011

Ett stort steg för Lina...

Samlaren(på gränsen till hett villebråd för kanal 5) i mig har fått ett gapskratt rakt i ansiktet & en spark i häcken..


Idag har jag gjort 5 bananlådor, 3 ICAkassar & en hög m bäbiskläder till bara 4 Lådor (50-56 seriöst!! Plaggen måste krymt i källaren för så små har aldrig mina barn varit, 62-68, 74/80-86 & 92-98) att spara. Sen blev det då påfyllning i loppis lådan, en "sälja på Tradera-kasse" & en kasse att plocka ur om/när nära & kära får smått i framtiden (sådant som jag inte "fick"/kunde behålla men har för mycket minnen till för att sälja)..


Vi hade bara ett litet bakslag idag. En grön, urtvättad, fläckad & trasig pyjamas som Agnes bla hade i Thailand. Jag beslutade att slänga den men 5 min senare gick jag & rotade upp den ur soporna. Vissa plagg har för mycket härliga minnen för att slängas helt enkelt.... (Agnes vinkar på flygplanet som ska ta oss till Thailand 2008, en underbar resa som jag drömmer om att göra om snart)


Men förutom den så gick det väldigt bra. Förra veckan va det sänglinne-skåpet och idag bäbiskläder & bäbis-sängkläder... Vårstädning på hög nivå i Rylandska villan.



Nu längtar jag till bakluckeloppis i Täby!!

2 kommentarer:

  1. Jag måste också rensa nu. Har också en massa, dvs alla bebiskläder kvar. Kan ju inte spara på allt, men gjord det ändå. Nu måste jag rensa ut inför flytten ner till malmö. Ska både bli skönt och lite jobbigt.. Men ju mer jag sparar, ju mer får jag bära i flytten och det vill jag ju inte.
    kram från bella

    SvaraRadera
  2. Du får ha en privat loppis efter midsommar för mig :)
    Hälsa familjen

    / Jonna

    SvaraRadera