tisdag 2 februari 2010

En dag på stan....

När vi lämnat Agnes på dagis så fräste vi in mot City. Passade oxå på att stanna på mitt jobb & snacka, ta en kaffe & byta blöja. Inte många av dom "gamla" kvar nu. Trist! Får se om man kommer tillbaka själv eller om man faktiskt har turen att hitta & få sitt drömjobb nu efter sista föräldraledigheten. Vore ju lägligt att söka nytt. Frågan är om man "vågar" släppa sitt fasta jobb för provanställning när man har barn, villa & allt. Vi får väl se.......
Sen åkte vi vidare in. Jag är en sådan som ÄLSKAR P-hus. Orkar inte jaga parkering längs gatorna. slöseri m tid & man blir bara irriterad & stressad. Då betalar jag gärna lite mer & lägger tiden på annat. Blev en sväng in på NK (testade deras skötrum) sen vidare till PK-huset & Mathilde. Blev helt kär i butiken och i trevliga personalen som började prata småbarnsliv & så föll jag för en Odd Molly kofta på rean, alltid velat ha en sådan stor härlig kofta. Så pass att jag fortf tänker på den. Ska nog åka in imorgon igen. ;-) Reflekterade över att det ofta är en jätte skillnad på kundbemötandet i olika "typer" av klädbutiker. På "Salt" stod tjejerna och pratade m en kompis & man kände nästan att man störde medans man försökte komma fram. Men på "Mathilde" kände jag mig jätte välkommen trots barnvagnen & hon pratade på, berättade om sina barn & något nytt märke dom fått in fast utan att det blev jobbig påfluget el kändes konstlat. Bra säljare helt enkelt. Och högst troligt kommer jag komma tillbaka redan imorgon.

Sen promenerade vi vidare bort mot Åhlens där jag hittade min termos mugg och sen gick vi nästan hela Drottninggatan upp till Beyond retro. Blev dock bara en titt på ovan våningen då jag hade barnvagnen med och jag orkade bara inte dra den upp & ner för massa trappor. Sen va klockan helt plötsligt halv 1 & jag va tvungen att bege mig mot Berga & dagis igen. Går snabbt när man har rolig. Hugger en panini i Gallerian och precis när jag packat in allt i bilen + bytt bajsblöja i bakluckan ringer Anders. Då är han hemma och hämtar Agnes på dagis! UNDERBART! Då kan vi rulla runt några timmar till. Fast vi förflyttade oss till Nya Sollentuna gallerian m ammningstopp på mitt jobb igen.


Inget mer kallt kaffe!!


Sollentunas nya galleria va helt okej faktiskt, lite stoooor och lite lite butiker men det kommer väl mer. Hittade lite svarta "basplagg" på Gina tricot till mig & sen hittade jag ljuvligaste byxorna till Astrid på HM. Va på vippen att ta ett par i stl 62 (passar nu) & ett i stl 68. Dom växer ju ur allt så snabbt ju. Men tillslut skärpte jag mig och nöjde mig med stl 68. Kommer prova dom varje vecka nu. :-D Längtar till hon kan ha dom.


Sötaste byxorna!!


I kvällens bygglov va dom "hemma" i Kyrkhult, 1 mil från mitt föräldrahem. Sååå kul att se! Emma & Frank har verkligen ett jättefint & häftigt hus. Och det dom gjorde i programmet blev verkligen jätte fint. Älskar den tapeten. När man ser sådant vill man köpa ett renoveringsobjekt och sätta igång. Men med 2 barn känns det som en väldigt dålig ide. Jag är glad om jag orkar/hinner gå ut m soporna, dammsuga & ta av mig pyjamasen.
Fast det har blivit lite lättare senaste veckan. Astrid har blivit lite gladare & har fått tydliga rutiner på bla "sovet" & gud nåde den som väcker henne då, händ igår (Agnes såklart) och då blev hon skit arg. Och så har jag lärt mig att planering & förberedelse är A & O. Så därför plockar jag fram kläder till barnen kvällen innan, nollställer även kök, vardagsrum & tvättstuga på kvällen & ska jag hinna duscha så gör jag det innan kidsen vaknat på morgonen. Och så det bästa drivmedlet till frukost: Havregrynsgröt m linfrön.Nu blir det som sagt kläd framplockning, tömmning & påfyllning av disk & tvättmaskinerna.

God afton!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar