måndag 22 februari 2010

Melodifestivalen 2010!

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tycka....

Har alltid varit ett STOOOORT fan av Melodifestivalen & Eurovision och brukar alltid tycka att det är några bra låtar varje deltävling, kul mellanakt & bra programledare men i år är det rent värdelöst faktiskt.
Enda bra låten so far är Salems. Och Alcazar va lite svängiga. Annars kan jag inte komma ihåg något annat bidrag sådär rakt upp & ner och det säger väl allt.... Det är tom så illa att jag tror faktiskt jag tänker hoppa över att köpa skivan i år.
Älskar Meltzer men hon känns bara nervös, fast det kanske inte är konstigt när man blivit sågad i 3 veckor. Måns ä söt, sjunger bra men är INTE rolig. tyvärr man kan inte få både allt.
Nej riktigt dåligt år måste jag säga.. Hoppas på deltävling nr 4 nu. Det kan iaf inte bli sämre!

Min lösning på detta problemet då? KICKA CHRISTER BJÖRKMAN..

Va inne på svt:s sida nyss och man kan redan lyssna på lördagens bidrag. Måste nog göra det för att försöka glömma skiten som va i lördags.

2 kommentarer:

  1. Att titta på svenska Melodifestivalen är rent lyx om man jämför med vad det var att titta på finska Eurovisionsuttagningarna, trösta dig med det.

    SvaraRadera
  2. Ja. Ha ju förstått att finska uttagningarna är något alldeles extra tråkigt.. :-) Ska tänka på det på Lördag.. För låtarna va inge bättre då heller. Tror vi ligger väldigt nära Finland i år.

    SvaraRadera