söndag 28 februari 2010

Bokmal...

WHYYY?? Varför äter min 2 år gamla dotter BÖCKER?? Har blivit mycket bättre senaste månaderna iofs. Men idag hittade Anders henne i ett hörn där hon satt & tugga på min nya fina "Röj & rensa" bok.. GAAAHH!! Visst det är bara en bok men är det inte en bok så är det en ny oläst favvotidning eller något annat viktigt papper som ska till försäkringskassan eller något..


Vad jag längtar tills vi slipper ha våra finaste saker 1½ meter upp. Kommer väl bli om 2½-3 år när Astrid är ur den värsta riv & pill åldern. Tänk att kunna ha en fin ljuslykta & färska blommor på vardagsrumsbordet. Just nu funkar dom som språngbrädor att hoppa i soffan från. Är alla barn sådana eller är det bara vår Agnes som är mer vild än tam.

3 kommentarer:

 1. Å jag som trodde att det bara var Alexander som fortfarande käkade böcker!:-) Och DVD-fodral.....Suck!

  SvaraRadera
 2. Glömde tillägga att han äter stearinljus också + att han är mer vild än tam!

  SvaraRadera
 3. Allt ska det tuggas på. Några DVD fodral har blivit märkat här oxå.Trodde det va en bäbis grej men tydligen fortsätter det när dom gått över till "barn" oxå... Gaaah! Och när dom där 2åringarna väl kanske ger med sig så har vi nya små råttor som tar vid tuggandet... Härligt! Men om 3-4 år maria då kan vi kanske få läsa en hel otuggad bok/tidning/räkning.
  :-)

  SvaraRadera