lördag 28 augusti 2010

Lazy Lördag..

Både jag & Anders är lite trötta efter gårdagens fest. Så idag har det blivit endel soff & vardagsrumsgolv häng med barnen. Jag steg upp kl 05:30 m Astrid sen när vi precis höll på att somna om i soffan kom Agnes ner.. Kl 07:30 kom "han som skulle ta barnen idag" ner.. Då gick jag upp & somnade om i 2 timmar. Inte mycket man orkar med nuförtiden. :-)
Fast en timmes svamppromenad m barnen orkade vi med idag iaf. Blev lite kantareller & karl johan.

Har precis kommit tillbaka från affären. Ikväll blir det lövbiff, pommes & bea. MUMS! Toppen mat till dagen efter..... Sen är planen att när barnen somnar ska vi krypa upp i soffan kolla nya lördags underhållningen på 4:an & kanske någon film..


Förresten... Kom ni ihåg dom gamla lösgodis påsarna? dom små vita med rosa mönster på.. Jag skulle inte ens få plats med hälften av detta i en sådan påse. Med dom stora påsarna bara plockar & plockar man. Ser ju så lite ut i påsen men så kommer man till kassan så har det lätt blivit 4-500g ändå. Känns lite läskigt hur sjukt stort allt har blivit.. godispåsar, Chipspåsar, cola flaskor osv och då är vi inte ens i närheten av hur det är i USA. Rätt skrämmande. Inte undra på att svensken blir fetare & fetare.

Men ikväll ska jag inte tänka på det... Så sällan ändå som vi "svullar" såhär..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar