tisdag 17 augusti 2010

far & flänger...

Varit full fart hela förmiddagen.. Först lämna vi Agnes på dagis därefter åkte vi in till Centrum, passade på att fika & läsa tidningen i väntan på att BVC:s öppnamott. skulle börja. Idag lät Astrid sig mätas & vägas med ett stort härligt leende på läpparna!!! Har Aldrig hänt förr kan jag lova. speciellt inte när man ska mäta huvudomfånget... Men idag: Nöjdast i lokalen!
Trodde hon va mellan stl 86 & 74 nu men hon är hela 74cm lång redan nu. Så nu börjar vi snart plocka fram & tvätta stl 80 tror jag.. Hon har tagit ett jätte skutt på längden men planat ut på vikten 9968 tung. Huvudomfånget hade dock planat ut "för mycket" på så jag ska dit och kolla igen om 2-3 v och sen läkartid om 1½ månad för säkerhets skull. Fontanellen & plattorna i skallen får inte växa ihop för snabbt nämligen. Dom ska inte gå ihop förän vid 1½ års ålder. Fick lite hicka först men när hon försäkrade att det är vanligt och oftast inget farligt kändes det bättre. Litar på att hon vet va hon pratar om. :-)
Sen mötte vi Anders som varit och gjort ett jobb i krokarna, vi inväntade att lunchresturangen skulle öppna kl 11, sen ska vi till festlokalen och kolla lite. Vi dödade lite tid på Lindex. Hittade en jätte fin kofta som jag meddelade Anders att han kunde köpa i försenad 5 års förlovningspresent. Får väl se om den väldigt tydliga piken gick in! Ska nog ge han min senaste kupong & lindexkort oxå så kanske han fattar. Man kan aldrig va försiktig nog. ;-)
När vi strosar runt där säger Anders plötsligt: -Skulle inte Astrid till Öronläkaren idagkl 12?? SHIT!! Hade helt glömt! Vi planerar snabbt om, kör till festlokalen & kollar, mäter och räknar stolar, kommer bli så bra. Sen en snabb sväng inom Mc Donalds mat till oss & burk till Astrid. Kl 1155 susar jag in till doktorn som är försenad, det gör mig ingenting. Jag får mig en nice paus m tidningen Antikt & Auktion i väntrummet medans Astrid leker på golvet..


Medans vi kollar festlokalen passar Astrid på att sova i ett hörn.. Vältajmat!

Försenad läkare? Endel skulle gå i taket jag lutade mig tillbaka & njöt!

NU: hämta min stora älskling på dagis.

2 kommentarer:

  1. Haha, det ser så gött ut när de somnar så där på golvet! :-)

    SvaraRadera
  2. Låter som du har en lika fullteckanad dag som jag har =)
    Kram

    SvaraRadera