måndag 23 augusti 2010

Agnes 1:a cykel!!

Vi har sagt länge att hon ska få en cykel i 3års present (fyller i slutet av Oktober). Agnes har pratat om en rosa cykel hela sommaren. Idag tänkte vi om. Får hon den på sin födelsedag så kommer hon inte kunna cykla länge för vintern är ju nära då. Vill ge henne massor av sköna ljumma sensommar kvällar på cykeln runt runt på vänd planen. Så hon fick den idag bara sådär...

Vi hittade en på coop för 600kr den va jättefint rosa & svart men full av fula prinsess-klistermärken. Prinsessor på korgen, ramen, kedjeskyddet, sadeln, skärmen ov osv.. Vi plockade av alla klistermärken Agnes tittade på och hjälpte till så smått till & med. Nu är det "bara" 6 st prinsessor kvar. dom sitter på sadeln & skyddet på styret. dom får vara kvar såklart. Men seriöst 2-3 prinsessor skulle säkert kunna va lite sött men det finns ju gränser... Jag hade nog helst sett att det va blommor eller fjärilar på.
Lägg märke till hennes första cykelskrapmärke på knät. Lite tårar sen bar det av igen.
Så ikväll har jag & hon (Anders & Astrid gick in efter en stund) varit ute och cyklat runt runt på vändplanen, gatan upp & ner sen en lång runda ute i "nybygget" tillslut sa Agnes att hon va trött så då cyklade vi hem.
Och det va ju inte utan att man blev lite tjock i halsen & fick en tår i ögat när hon vinglade iväg & tog sina första tramtag på sin alldeles 1:a egna cykel. Min stora fina duktiga flicka! Alla dessa 1:a gånger är ju så magiska & alldeles underbara!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar