tisdag 19 april 2011

Agnes & Barbie..

För 1 månad sen va det något Barbie Jippo i Stinsen när vi va där. Agnes fick syn på att dom hade kritor & papper hon ville gå dit och rita, När hon satt där & ritade kom en tjej utklädd till Barbie in glidandes i den rosa fluff-paviljongen. Agnes blev reserverad & när Barbie satte sig brevid henne tittade hon bort och ignorerade henne.

Sen va det foto tajm. Barbie poserade med varje barn i en fluffig rosa soffa. Det hade redan bildats en kö till soffan & mobiltelefonerna smattrade för fullt & efter fotosessionen fick varje barn en present av Barbie.
En av dom andra tjejerna undrade om Agnes oxå vill sitta brevid Barbie i soffan & bli fotograferad eller om hon ville prova prinsessklänningar. Agnes sa bestämt -NEJ jag vill bara rita!! Sen sa hon att nu har jag ritat klart nu går vi!

I Söndags hittade dock Agnes en Barbie i hennes smak & hon köpte även till lite kläder och deklarerade att han ska bo i pippi-huset.



Jag är inte förtjust i tanken på Bratz, barbie osv till barnen... Om någonsin så kanske när dom blir 5-6år. Men en Ken-barbie från 80-talet för 10kr på rädda barnen Loppis känns helt okej så den gick jag med på. Antagligen sköt jag mig i foten där & snart står vi väl i leksaksaffären m en vrålande Agnes framför dom blonda plast-donnorna.. Får komma fram till en lösning till det då.

2 kommentarer:

  1. Ha ha har Agnes klätt honom? Eller kom han i Pocahontas klänning?

    SvaraRadera
  2. Jag gillar Agnes goda smak!

    SvaraRadera