söndag 3 april 2011

Color catcher.

Vi (Anders) fick testa produkten "Color Catcher" från Smartson.

Jag va rätt skeptiskt i början. MEN så testade jag igår & hittade ett toppen bra anv område. Nya kläder!!! Och så blev det ett vågat test av misstag. Har alltid när jag köpt färgglada plagg (vilket jag ofta gör) till barnen kört dom separat första tvättarna. Just för att jag varit rädd att färgade plaggen med vita partier ska bli färgade. Dvs att det bara blir 1-2 plagg/tvätt vilket inte är så ekonomiskt eller miljövänligt.
Tvättade dom nyinköpta röda klänningarna & rosa t-shirten med dom vita trosorna (med rosa hjärtan) tillsammans m "Color Catchern" igår och ni ser ju färgen på den från början vita "pappersbiten"... Tvär rosa "Color catcher" men trosorna är fortf vita..
Likadant med lila jackan (tvättad 1ggr innan) mörka P.O.P brallorna & nya gröna brallorna (iofs second hand så säkert tvättat innan). som jag körde ihop m ljusgula/vita bodyn. Man ser inte så bra men "Color catchern" är grön/lila dassig. Men Bodyn har inte blivit dassig.....

Och så misstaget.. En av dom NYA svarta strumporna hamnade med vittvätten. Hade stoppat in "Color Catchern" för att jag tvättade vita strumpor m svart hjärta på.. som jag inte riktigt "litade på". Det gick jätte bra. "Catchern" är grådassig men vita tvätten är vit..


Så "Color catchern" va bättre än jag förväntat mig & kan faktiskt vara bra att ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar