onsdag 27 april 2011

Update: Tandläkarbesöket!!

Ja vad ska man säga..... Det blir en dyr resa det här!!! Men jag betalar VAD SOM för att slippa ont. Och det är ju ändå självförvållat. Kan inte skylla på någon annan än mig själv. Gnisslar tänder (vilket pajjar lagningar), är kass på att använda floursköljen jag fått & plackers glömmer jag alltid. Och på det ett himla massa småätande under graviditeter & amningsperioderna som varit.

När jag kom dit började hon med att kolla om den hade självdött. Det hade den tyvärr inte för det kändes ordentligt när hon knackade på den & testborrade utan bedövning. iiiiiiilade som bara den!
Så då blev det först en bedövningsspruta, sen en till och sen ännu en liten skvätt i kinden oxå + i sen rakt ner i tanden under tiden hon borrade.. Har sällan varit så bedövad. Kände mig som jokern i batman & kunde knappt prata rent.. Och det blev en heldel prat trots slangar & grejer. Väldigt trevlig tandläkare!!!!

Etapp 1 är iaf avklarat. Tanden & endel nerver är bortborrade & nu ska vi vänta några dagar på att resten ska självdö sen ska dom ner i kanalerna & rensa upp. :-S Men tydligen va det värsta gjort nu.
Fast ändå inte..... precis som jag anat så står det inte helt rätt till med min nyanlända visdomstand i överkäken. Den kommer snett & trycker på granntanden. Och hon tyckte det va en bra idé att ta den sen oxå eftersom jag kommit upp i reducerat pris efter denna rotfyllningen. USCH!! Rotfyllning känns lätt som en plätt när man hör ordet snedväxande visdomstand!! :-S Jag är iofs inte rädd för tandläkaren som tur va. Är man klokt bedövad kan det tillomed vara behagligt att få ligga ner & pausa en stund. (nog bara småbarnsföräldrar som kan känna så) Sen att man kunde ha roligare för pengarna..... Men att i värsta fall behöva "operera" bort en visdomstand där går min gräns för vad jag tycker känns okej.... Men men.. En sak i taget!!




Bäst just nu: Att nu när bedövningen släppt gör det inte ont alls i tanden!!!


Halleluja!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar