tisdag 24 maj 2011

Fullspäckade dagar...

Snart ska jag & barnen bege oss till affären & husläkaren. Affären för att köpa tvättmedel, bröd & bananer. Husläkaren för att pyssla om Agnes sår.

Imorgon blir det Dagis för Astrid helt säkert & Agnes är 99% säker.. Hon käkade 3 mackor till frukost & nu leker hon m Astrid för fullt så energin är påväg tillbaka. Och det är ett himla gnäll & bråk på båda vilket betyder att dom är uttråkade & är redo för dagis igen. Synd också att vi missar gårdsfesten på dagis idag. :-(

Kvällen på jobbet igår va "INSANE"!! Kassastrul, strul m att få in order & utrycket "släpp fångarna loss-det är vår" stämmer galet bra. Massa skumt folk i rörelse!! (man upphör aldrig att förvånas & förundras över folks fräckhet & brist på moral)

Imorgon bär det äntligen av till BM för att rådgöra om spiralen. Såååå trött på det här!! Men vill ju att det ska funka samtidigt! Känns jävligt värdelöst just nu!!

Well well!! Glada tankar, glada tankar, glada tankar och Tåååååålamod!! Annars finns det en möjlighet att jag kommer "tappa det" innan barnen & jag fått lunch i magen!!

Ikväll blir det jobb & P-möte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar