söndag 15 maj 2011

Linas har landat igen.....

... och nu med flera positiva förändringar..



Receptbladet är nu inte ett A4 m recept rakt upp & ner utan har blivit ett litet häfte med bilder på varje rätt. Toppen att har recepten avskilda då man lätt tappar bort sig & får leta på pappret mellan "tittarna".




Denna veckan blir det:


  • Chicken sweet and sour m ris

  • kalvfärsfrikadeller i äpple&currysås m ris

  • Tunnbrödswrap m lammkorv, kyckling & tzatziki

  • Ljummen pastasallad m feta & oliver

  • Räktagliateller m fänkål, chili, dill & citron.

Ingen WOW vecka på pappret men det har hänt innan att jag blivit positivt överraskad av rätter jag inte ens skulle komma på att laga själv. Frukt i mat är inte min favvo men det är det som är charmen med Linas att man bli "tvingad" att testa. Och oftast gillar jag det ändå.






Idag fick vi oxå med ett nr av tidningen "Your life" i kassen. Kul idé!! Och smart marknadsföring av magasinet. Mer sådant... ;-D




Älskar grönskaslådorna i kylen när kassen kommit.


Och en NYHET som jag faktiskt nappar på direkt. 3:dagars kassen (för 549kr) som levereras veckan man inte får ordinarie kasse. För jag tycker att Linas är sååå skönt att ha och saknar den faktiskt veckan då den inte levereras. Älskar mat & att storhandla men vi är i en fas & situation i livet då det bara tar en massa energi & tid att handla & planera mat så då tar man lätt genvägar som lilla dyra närbutiken, halvfabrikat, take away & "säkra kort" (köttbullar, falukorv, tacos, köttfärssås & panerad spätta om & om igen vecka ut & in..).. Vilket resulterar i dåligt föräldrar samvete. Kan jag få inspiration, bra råvaror & samvete och extra tid för 749kr varannan vecka så är det taget.


Maten & tillagningen blir både roligare, spännande (kul att laga nytt), mer omväxlande & billigare med Linas än om vi ska handla själva. Jag faller sällan för 2 för 3 men däremot nyheter och så har jag dåliga vanan att köpa godsaker som ost & salami till "mysiga tillfällen" som tyvärr sällan infaller & så blir det bortglömt & slängs halvätet. Pinsamt men sant!


Visst kan det verka dyrt m Linas, speciellt 3:dagars kassen men får jag mer tid hemma med barnen så är det värt varenda öre. Och med dom storlekarna på portioner o med 2 småbarn så är ju min lunch i 1-2 dar oftast oxå klar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar