söndag 24 januari 2010

Helgen..

Blir lätt så att bloggen får "sova" på helgerna. Det är ju då man har chansen att hitta på saker & umgås hela familjen och då vill man inte lägga för mycket tid vid datorn helt enkelt.


Fredagskvällen blev super trevlig!! Vi skulle först till Imperiet men det va fullstampat m folk så vi gick vidare till "Patricks" på Götgatsbacken. Enda kravet vi hade va att det skulle vara "lite" folk & gärna hof på fat. Vi fick det sistnämda iaf och när handbollen på storbilden va slut så infriades första önskemålet oxå. Det va jag, min syster Maja hennes sambo Joel & vår kusin Daniel, blev en massa skratt, prat & ett antal kalla mellanöl. Såååå trevligt! Alltid skönt att blunda m ögat i bakhuvudet & att bara lyssna på dom som pratar utan att försöka höra vad Agnes hittar på i rummet brevid. :-) Tror jag lyckades hålla nere barn/bäbis pratet lite iaf. Så svårt då det verkligen är det enda som händer i mitt liv just nu, fortfarande inne i "bubblan". Tycker alltid det känns lite pinsamt för även om vi pratar om cyklar så lyckas jag lik förbannat glida in på ämnet barn el familjeliv, kanske borde prenumera på DN el något för att vidga mina vyer. Samma med bloggen, får kämpa för att skriva ett inlägg som inte innehåller orden Astrid el Agnes. :-) Kvällen blev senare än jag trott, Anders & dom 2 sovande barnen plockade inte upp mig förän 23.30. Vaknade vid 5 och fick pumpa lite för att slippa mjölkstockning, Astrid fick en flaska & sen sov hela familjen om till 8- 9 snåret. Sen åt vi frukost i soffan.
Lördagen: Vi slappade mest runt, lekte, kollade film, städade undan lite och sen kom Maja & Joel på fika. På kvällen lyckades jag & Anders faktiskt äta middag helt ostört. Entrecote m chevrefylld bakpotatis & ungsrostade rödbetor. MUMS! Sen kollade vi Robinson och jag såg en halv film innan jag och Astrid kröp ner & sov.
Söndagen: Agnes hägde med Jocke på bandy så jag, Anders & Astrid fick en egen eftermiddag på stan. Astrid fattade grejen och sov hela tiden. Vi fönstershoppade, lunchade på Åhlens City & så fick jag äntligen besöka "HM HOME showroom" på Drottninggatan. Riktigt roligt koncept m massa fina saker. Man plockar magneter m bilder på varorna, sätter dom på en bricka och när man är klar så går man till kassan & dom plockar fram varorna. :-) Hittade detta.

Servetter, en löpare & en liten matta till badrummet.

Ska hängas på lilla toaletten för att svälja Anders hårprylar, termometar, salvor och dyl bäbisprylar.

Imorgon blir det fullt upp med bla massa samtal som ska ringas, spika dop-kyrkan, boka om tandläkaren & sen till farbror doktorn för att be dom kolla på Agnes hosta som hon dras med. Och så ska dom kolla på vår bergvärmepump & varmvattnet som senaste veckan inte ens fyller ett kar innan det tar slut. Weeeha!!! Och på eftermiddagen hoppas jag hinna med fika & rasta barnen m Janet.

NU: SÖMN!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar