fredag 1 januari 2010

Nytt år...
Igår va Janet m fam här. Vi åt gott, pratade strunt & barnen lekte. Anders hade köpt ett gigantiskt ;-) fyverkeripaket för 59kr som han brände av under glada "meeeer" rop från barnen. :-) Härligt att dom inte har så höga krav ännu.
Jätte trevlig kväll. Lite synd bara att Roddan bestämde sig för att kl 21:30 va det dags att ta med nappen & åka bilen hem. :-) Men vad gör man. Barnen som får sätta nivån dom här småbarnsåren. Det va väldigt trevligt så länge det varade iaf. Agnes somnade då runt 21:30 så jag och Anders kröp upp i soffan och kollade på "Femte elementet". Synd bara att Astrid inte va på sitt bästa humör och skrek typ hela filmen.

När klockan slog tolv stod vi i nersläckt köksfönster m skrikande/ammande Astrid och kollade på fyrverkerier & grannkidsen som hade FF-fest sen gick vi och la oss. Men där va inte nyårsnatten över för oss. Kl 03 vaknade Agnes och ville gå ner... Astrid började skrika. Så jag & Astrid gick ner och bar runt en stund sen somnade vi i soffan. Kl 06 när jag vaknar har vi fått sällskap i soffan av Anders & Agnes som oxå sov nu (dom hade tydligen varit vakna där uppe mellan 03-05). Så jag och kidsen la oss i sängen i lekrummet & Anders gick upp för att få några timmar innan jobbet. Så som Aftonbladet skriver så har det varit en stökig start på året. ;-) Sjukt det här med sömn & små barn. Va inga direkta probs när Agnes va spädis & Astrid sover rätt bra oxå men kombinationen liten snuttig bäbis, 2-åring, rubbade rutiner, mycket på Anders jobb & 2-barnschock light hos modern gör sitt. Antar att denna natten speglar hur det närmsta året kommer se ut..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar