lördag 15 januari 2011

Riktig slappekväll...

Ser så galet mycket fram emot att krypa upp i soffan ikväll och bara vara & smaska på något gott. Va jätte kul att vara hemifrån & dansa i klackar & klänning med en öl i handen igår men det är faktiskt minst lika underbart att krypa upp med familjen i soffan. Att kunna göra både och är guld värt för mig.

Agnes & Anders har haft en pappa&dotter dag idag. Medans jag faktiskt lökat i soffan & kollat film, iaf medans Astrid sov. Dom har varit i leksaksaffären & köpt en pärlplatta, lånat ut chokladfonänen till svåger och i detta nu är dom på MAXI i Häggvik & handlar till kvällens lördagsmys.
Bland annat har jag skickat bud efter en burk "babaganoush" (auberginröra) som jag blandar med lite olivolja, citronsaft & vitlök. Och så doppar man bröd (tyvärr hade dom inget libanesisktbröd på MAXI så pita får duga) i det. Så länge sen sist. Men behovet återuppväcktes igår när jag, Gabi & Janne valde libanon Deli framför Mc Donalds till lunch! Tänkte även göra vitlöksbröd på surdegsbröd i kväll och så lite tomathack & mozarella på det.... mmmmmmmums!!! Lite bakfyllehungrig måntro?? ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar