fredag 7 januari 2011

Astrid Astrid, Astrid...

Whhhhy!!??? Varför i glödheta .... kan du inte sova hela nätterna??
Igår va det fullt upp hela dagen. På förmiddagen ägnade vi oss åt utelek och pulkaåkning. På eftermiddagen hade vi besök av Per & Monika & deras lilla Elin. Det va fullt ös här i 3 timmar... ÄNDÅ sover hon inte gott utan somnar 19 vaknar kl 21, 01 & 05... Och så vaknade hon när jag gick ut ur duschen vid 19:30 men då somnade hon iaf om efter 10 min gnäll.. Men vid alla andra 3 gånger funkar bara den jä*la vällingen. Vi försöker bära, låta henne gnälla/skrika, lägga oss i vår säng men neeeej!
Vi som alltid svurit att ALDRIG viska & smyga runt våra sovande barn har nu inget val.. Hon vaknar för ingenting.... Då har vi ändå dörren stängd till henne där upp... Är rädd att vårat hopp om att dagisstarten ska rätta till det börja blekna.


SUUUUCK!!!!
För en vecka sen funkade det ju relativt bra i några nätter iaf..
Politiskt korrekta & INKORREKTA tips mottages gärna... Vi måste få sova!!!!

1 kommentar:

  1. Åh jag vet hur det är! Stella har iofs tack och lov slutat med välling på natten (kommer ej ihåg när, sept-okt kanske) men hon vaknar fleera gånger per natt och skriker om inte jag eller robin ligger precis bredvid. Om jag ligger inne hos Vera just då (försöker få henne att sova hela nätter i sin säng) så ska hon in dit!! WHY?? Varför kan dom inte bara sova när dom väl somnat?? Fattar inte...

    Kommer inte ihåg hur hon slutade med vällingen, tror vi gjorde några tafatta försök att få henne att somna om utan, genom att typ klappa på henne, men gav med oss ibland, i slutändan så var det nog hon själv som inte "behövde" den längre..
    Man vill ju bara få soooova!

    Hoppas att det blir bättre snart!

    SvaraRadera