lördag 1 januari 2011

Trötta småbarnsföräldrar & snökaos..

Vi firade nyår med vänner här i Berga. Vi firade så som man firar med småbarn (barn i åldrarna 1 mån-5 år). Äter i omgångar & sitter knappt ner mellan tuggorna. Men det är väl så det ska va.... Va en skön kväll med väldigt trevlig sällskap & god mat! Oxfile med täcke av CF, valnötter?, västerbottenost & örtkryddor. Super mumsigt!

Dom "stora" va uppe ända till tolvslaget, lekte & härjade. Så roligt att se stora killen Max 5år & Agnes som faktiskt hade riktigt kul ihop.. Kan lova att Agnes somnade väldigt gott i bilen sen. Härjandet nådde sin topp när Astrid vaknade vid 22 och vägrade somna om. Hon drog runt som en raket & plockade & drog i ALLT!!! Visst är 1åringar underbara....... Jag va rejält slut när klockan närmade sig 00! När vi skulle gå ut vid 12-slaget och sa till Agnes att nu ska vi ut och kolla raketer sa hon bara: -Igen??? Vi skålade och packade ut i bilen.. Sen 22 tiden hade jag hunnit blivit riktigt nervös inför hemresan för under kvällen igår kom det nämligen runt 20cm nysnö och det slutade inte (snöar fortf om än lite mindre).... Gillar vinterkörning men inte kul med dubbfria däck längre. Första biten ute i deras rätt kuperade villaområde va svettigt värre. Överallt stod folk på vägen och jag fick blinka & tuta för att komma fram utan att behöva stanna. Skulle jag stannat hade jag nämligen kört fast. Färden hem (ca 5 km) gick i ca 30km men tillslut hade vi även på full gas lyckats krypa upp för våran gata oxå, för att sen skotta fram uppfarten. Kan lova att jag log i morse när jag vaknade av att snöplogen körde upp för gatan kl 07 i morse.
Barnen somnade om gott.. Innan Agnes somnade om spådde hon 2011.. Det ska enligt Agnes bli ett ROSA år & i sommar kommer STOOORT gräs!! Bara så ni vet! ;-)

Jag & Anders kröp upp i soffan en stund, pratade, kollade lite på film & skrapade lotter, vinst på alla 4 (hoppas det är ett tecken för 2011). Sen gick vi och la oss. Anders somnade innan jag lagt huvudet på min kudde & jag somnade snart gott till en film. Nyårsafton blir lite annorlunda under småbarns åren och det är faktiskt rätt okej.. Förra året stod jag ju och ammade i köksfönstret. :-D Så det går åt "rätt" håll iaf.


God fortsättning på er ALLA!!! Själv ska jag jobba om 2 timmar!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar