lördag 21 april 2012

Dagens loppis fynd....

Här har vi dagens Loppis-fynd från Pingstkyrkans loppis i Hemse...

Blev lite smått & gott. Fin kruka till basilikan jag tänker plantera i dagarna, pressglasskål & en surte flaska (ångrar att jag inte plockade på mig alla 4).

En liten vas m märkningen "W Germany 240-14" det där med tyska vaser är lite roligt, en riktig boom i loppisvärlden. Det här är min första iaf. Tänkte först sälja den men kan nog ha fastnat lite för den nu när jag läst på lite. En "Agfa Isolette II" kamera för 1kr i en av "förloppis" lådorna utanför..

En fin fin handväska för 5kr & en söt emaljpotta som Agnes och jag sen åkte och köpte blommor till.


Stötte även på en av dom riktiga loppisrävarna här på Gotland. Hon har en jättefin loppis en bit härifrån & är grymt duktig. Hon hann bla rensa "för-loppis"  (allt kostade 1kr) lådorna framför nosen på mig.  ;-D Bland annat en jättefin grön såskanna som jag såg på håll. Får väl åka bort & köpa den hos henne ist. Och inne på loppisen va jag bara 10cm från en super häftig ET-figur. Men en dam knep den precis framför nosen på mig... Första gången jag hänger på dörren till en loppis. Riktigt roligt & lite hysteriskt! :-D Note to self: skippa handväskan & vässa armbågarna till nästa gång!

Tänk om man kunde ha en egen liten loppis&kuriosa bod och göra detta "For a living"...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar