onsdag 4 april 2012

Nej, jag klarade inte det....

Har gått & bävat hela dagen för att hämta barnen på dagis för sista gången.. Och när vi kom ner dit idag så totalbröt jag. Anders fick gå in själv medans jag satt kvar i bilen & grät likt helena Bergström bakom mörka solglasögon.. Fixar inte avsked helt enkelt...
Så kom Anders tillslut ut med Agnes & lämnade av alla hennes grejer innan han gick för att hämta Astrid. Jag satt & pratade m Agnes i bakluckan då kom hennes ena fröken ut med en sak hon glömt... Och så kramade hon mig & jag bröt ihop igen!  USCH!! Fine om jag stått & fällt en eller två tårar lite vackert men jag störtgråter & kan INTE sluta och jag vill INTE att barnen ska uppleva det här som något ledsamt & negativt. Dom är glada & spända inför flytten och det vill jag att dom ska fortsätta att va.

Vi fick också med deras pärmar med foton & laminerade teckningar med förklaringar & beskrivningar! Härligt att få se bilder & läsa om deras tid på förskolan.

Anders fick lämna över presenterna jag fixat med i går.. En knippe med påskliljor&blåbärsris, ett påskägg med blandad "finchoklad" & ett foto/tackkort på tjejerna! 
Vilken underbar tid ungarna haft på Kantarellens förskola!

Om 1½ vecka är det dags för nya äventyr & nya kompisar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar