torsdag 4 mars 2010

Det här med syskonvagn!!

Snart är det vår och då skulle jag faktiskt behöva(sista kilona ska bort innan hösten iaf, 9 upp 9 ner)/vilja kunna gå ner till dagis & hämta Agnes och då behövs en dubbel vagn! Och i sommar kan det vara toppen att kunna spänna fast båda barnen. ;-) Vi va och kikade lite på syskonvagn när Astrid låg i magen men valde att vänta tills vi såg behovet. Är glad att vi gjorde det. Har funkat toppen m våran "gamla" Kronan vagn hittills. Mest pga vädret antar jag.
Men som sagt snart är det läge för vagnpromenader iaf till & från dagis och det funkar INTE med att låta Agnes gå själv för då kommer det ta 2 timmar minst.
Anders hade pratat m någon kund som pumpat däcken på sin Urban Jungel och hon sa att den va grym och väldigt smal & smidig. Vi va inne på "Babyjogger" Sulky city mini innan men UJ kanske är bättre. Det här med barnvagnar är en JUNGEL!! Och jag har NOLL KOLL! Enda jag vet är att jag vill ha är en smidig, lättkörd och "liten" vagn med helt fällbara sitsar så att jag kan bädda ner Astrid i ena. Tänker inte köpa spädis insats funkar fin fint m fällbar sulky! Men frågan är om det finns dubbla där man kan vända ena sitsen mot sig. Astrid ska ju helst inte sitta framåt. Dags för en tur till vagnaffären och testköra lite igen. Sen om det blir en UJ blir det Begagnat, det finns i inte i min värld att lägga 10000 spänn på en vagn som jag då oxå får vänta! på i över en månad.

3 kommentarer:

 1. Hej, jag har en babyjogger city select, liten jämfört med andra syskonvagnar och kan ha barnen vänd mot sig, kika gärna in o läsa mer här : http://jennyn.blogg.se/2010/march/nu-ar-den-var-babyjogger-city-select.html

  Ha en fin fredag, kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Kikade in och det där va ju ännu bättre än det jag kikat på! GRYMT! Tack å jätte mycket för tipset!

  SvaraRadera