tisdag 30 mars 2010

Det är mycke nu...

...men snaaaart kommer det finnas tid att ladda om, det är dags för det årliga påskfirandet m stora fina härliga Persson-klanen!!! *Härdar ut*
Varit in till stan i 2 dar nu. Skobyte, koftköp, doppresent köp osv osv.. Men nu tror jag att jag är klar. Imorgon blir det hemmadag för mig & lillpinglan. vi ska bara löka runt & vika tvätt, dricka kaffe och kolla film. Iallafall i 4 timmar.

Älskar "RICE" prylar. Nu när det är dags att storkoka bäbismat igen så behövdes det fler av dessa. Säljs i 12 pack för 89kr på bla Stockhome. Perfekta till utflykten, bilmutor (saltpinnar,cornflakes,solrösfrön osv) & som sagt grymma att frysa ner bäbismat när man storkokat.



Dom här nålarna är oxå sååå underbart söta. Perfekta till vår giganto anslagstavla.



Astrid och maten går både bra och dåligt. Hon gillar smakisarna till lunch och äter gröt på kvällen. Där emellan ammar jag. Det tråkiga är att det nog håller på att sina (hur ofta & mycket jag än ammar) för när hon ätit en stund så börjar hon snutta, drar, klöser och tittar upp på mig med en underlig blick (känns som hon säger- ge mig meeer då). Senaste 2 dagarna när hon håller på så har jag gett henne ersättning och det slurkar hon glatt i sig. oftast inte mer än 20-30ml men det verkar ändå vara det som krävs för att hon ska bli nöjd & få mätthetskänsla. Det svider lite i mammahjärtat att inte ha nog med mat. Men det är väl så det är. Jag tänker amma ett tag till trots att jag får fylla upp m ersättning ibland. Det är ju så mysigt & hon vill ju ha så lite till vill jag försöka. Men planen är att lägga ner det runt 6-7 mån (då slutade Agnes självmant iaf). Ska bli spännande och se hur Astrid kommr göra/reagera.


Köpte morotspure idag och vid första skeden kom jag på varför Agnes så sällan åt morot.. Fläckar ner så in i!!! Men men lite "Rosa mirakelspray" brukar lösa det. :-)



Idag har jag pysslat färdigt m Agnes påskägg!! Är så härligt att se hennes blick och glada ansikte när hon får presenter. Längtar! Det här blev det i årets påskägg.


Rice-burkar som jag fyllt med saltapinnar, solrosfrön & saltakex. Russin, En hello kitty mobil (plockade ur det creeepy rosa godiset) en pixibok, barbapappastrumpor & en Ica krokodil.

1 kommentar:

  1. Åh vilka fina och praktiska burkar! Vet du om det finns på fler ställen än stockhome? Har inget sånt i närheten nämligen..

    Fint påskägg, jag jobbar fortfarnade på Veras=)

    SvaraRadera