fredag 19 mars 2010

Toppen konsert igår!

Efter några om & men så kom vi tillslut iväg in mot Globen. Agnes Vääägrade sova. Känns som om att dom känner på sig när man har bråttom. Till slut bar vi ner henne till Lisa i soffan & åkte ändå och där somnade hon på 15minuter . Astrid sov nästan hela kvällen & vaknade ungefär när vi körde upp på gatan igen. :-) Perfekt!
Och när vi sprungit upp till Annexet och stressat in fick vi reda på att Mika va försenad till 21 så vi kunde i lugn & ro ta en öl i baren och umgås lite.. Trevligt att få umgås bara vi 2 ibland!


Mika har helt otrolig röst även Live, bra blandning av gamla & nya låtar. Och bildspelet bakom honom va assnyggt. Skitbra konsert helt enkelt. "Happy endings" va helt otroligt vacker men jag saknade "lollipop" och så tyckte jag "Grace Kelly" gick lite på tomgång. Men har man framfört en låt 1000-tals gånger så är det nog lätt att man tröttnar. :-)

Saknade dig Maja!!

2 kommentarer:

  1. jag är så glad att det var en toppenkonsert. Stod som sagt med tårar i ögonen när du ringde mej under happy ending, jag lite av dom var att jag tyckte synd om mej sjävl :D
    Men jag är så glad att du fick med dej din kära Anders. Så ni fick en hel kväll för er själva det förtjänar ni verkligen efter er tuffa vinter. mika finns kvar annars så tar vi en kväll på nån schagerbar någon kväll. Kram på dej älskade syster!!

    SvaraRadera
  2. åh låter som om ni haft en toppen kväll, mysigt:) kramar jenny

    SvaraRadera