tisdag 10 november 2009

Börje Salming, Han gör inte bara kalsonger...

han har även skänkt en jättekul lekställning till Vaxholm. Den är perfekt för små barn som Agnes. Hon kan ta sig överallt och den är rätt låg och med roligaste rutchkanan.
Så dit åkte vi en sväng idag.

Sen ringde jag BM för att fråga om det här med klådan på händerna, fötterna & benen bla.. Inget som stör direkt men hon tyckte att jag skulle kolla upp det ändå. Så nu sitter man här med en remiss till labbet och ska lämna blod imorgon, 3 gigantiska rör.. :-S Ångrar nästan att jag ringde. Vet att jag är asfjantig men jag avskyr verkligen att bli stucken i armvecket. Och så ska jag va fastande oxå! Lär ju sluta med att jag får be om att ligga kvar en stund. Va pinsamt om jag skulle svimma. :-) Ja vi får väl hoppas att det inte är något. Hepatos el vad det heter är väl inte så kul.. Kanske skulle läsa lite om vad det innebär.




1 kommentar:

  1. Jag har tricket Lina. Be om att få ligga ner direkt och blunda, andas tungt. Ja hon kommer väl undra varför allt detta för en lite spruta men för mig och dig är den inte så liten så det så;)
    En gång började jag till ch med lipa det bara kom liksom, aspinsamt!! Särskilt när jag kom ut i väntrummet och folk tittade som om jag hade varit med om ngt väldigt hemskt hehee
    Anledningen till att jag började lipa var för att hon stack så jävla dåligt och att jag inte sa till att jag tyckte det var obehagligt. Man ska alltid säga till innan då får man bästa sticket hehe... lycka till nu!!

    SvaraRadera