torsdag 19 november 2009

Torsdag...

Haft super ont i mina händer inatt. Somnade utan skenorna så jag vaknade inatt och nästan grät. Kändes som om mitt vänstra ringfinger va vridet två varv.. :-S aj aj aj..
Vaknade igen vid 5 och gick ner & somnade om på soffan till kl 08.


Fotografering på dagis idag. Agnes kommer troligtvis ha en snygg fläskläpp på fotot & ingen finklänning. :-) Dom ringde från dagis ½ timme efter vi lämnat henne. Då hade hon trillat/hoppat av studdsmattan och antagligen bitit sig i kinden. Hade varit rätt mycket blod (man blöder mycket i munnen) men nu hade det slutat, tändena satt kvar & hon va glad (såklart) igen. Så vi sa att hon får va kvar så länge hon är glad & inte verkar ha ont.. Så tacksam att dom ändå ringer och informerar. Gnager lite i "mamma-hjärtat" och skulle helst vilja slänga mig dit och kramas & pussas & vaddera rummet men man kan inte skydda dom från allt så är det bara. "Det som inte dödar härdar". ;-) Får bli gos i eftermiddag med glass. Nya fina klänningen hade tydligen blivit bra blodig så den hade åkt av. Men har hon lite av Moster-Maja i blodet så kommer hon lura av någon annan sina finkläder lagom till fotograferingen.ha ha ha!! :-)
En sak som är säker är att det kommer vara våran Agnes på fotot. Håret lite på ändan & m blåmärke/bula el dyl. :-) Sådan som hon är.

Mitt nya morgon nöje har blivit att gå in på kvällstidningarnas sidor och se vilken smaskig, alarmerande, KATASTROF rubriker dom lyckats knåpa ihop ang svinisen för dagen... Helt otroligt vad dom jobbar efter "att göra en enhörning (höna) av en fjäder"... Blir alldeles matt. Om jag ens lägger energi på att läsa artiklen under så brukar man rätt snabbt kunna läsa ut "sanningen" som oftast är något hel annat än vad rubriken vill få oss att tro. Nej enda infon som fäster på mig är den från min läkare & smittskyddsinstitutet. En annan sak som gör mig lite trött är hur folk försöker övertala & skrämma alla i sin omgivning till att ta samma beslut som dom tagit. Kan inte folk bara fatta: Alla har ju olika fysiska förutsättningar. För vissa kan det va det bästa att få svinisen (och förhoppningvis bli immun) för vissa är vaccin ett "säkrare" alternativ. Varför går folk igång på att skrämma slag på andra?? Eller är det bara deras sätt att bekräfta för sig själva att just dom tagit RÄTT beslut?
Vi har fortf inte bestämt oss hur vi ska göra med oss och Agnes. Ska kontakta min läkare igen efter bäbisen är född och väga för & emot och förhoppningsvis med hennes kunskap ta ett beslut som är rätt för oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar