fredag 20 november 2009

Morgonfika...

Att en sådan enkel sak som en "morgonfika" kan lysa upp hela dagen.. Precis när jag vaknat och höll på som bäst med att försöka klä på en morgontrött Agnes (somnade alldeles för sent igår) så får jag ett sms från Janet. "Kom & fika om du har lust"

Om jag har lust?? Gud va härligt!! Har känt mig som en "fånge" i mitt egna hem denna veckan. Är bil-lös. Men idag ska jag till BM & Anders jobbar dag så då har jag bilen. Så nu bär det av till Janet för en fika sen till Barnmorskan och sen ikväll blir det kanske en lyxigare variant av "thai take away" middag hos Janet fam. "thai hemkörnings middag". Dvs man förbeställer mat & dom lagar och kör hem det till en. Har hört att det ska va super bra.

Men vi får se att Agnes är okej i sin mun ikväll först bara. Hon va riktigt sur och gnällig i morse men jag tror det beror på att hon va trött. Får en klump i magen varje gång jag tänker på hennes sår hon har i munnen. Ser riktigt djupt ut. Men så är det svullet oxå. Igår kväll hade det blivit mycket bättre m svullnade iaf. Och Agnes va sitt vanliga gamla jag. Hoppas att det läker ordentligt nu.

Känner på något märkligt sätt ett lite sting av dåligt samvete för att hon skadat sig... Inte så lite idotiskt. :-S Hur skulle jag kunnat förhindra det? Låtit henne leva i ett vadderat rum, Inte satt henne på dagis el inte fött henne?? Vad är det som får en att tänka så?



Nu ska jag åka till min bästa Janet och kräka ur mig lite av övertids bitterheten & det idiotiskt helt obefogade dåliga samvetet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar